måndag 17 september 2012

MÅNDAG

Gud vad jag avskyr måndagar ibland. Hade så fruktansvärt svårt att sova i natt eftersom hunden satt och morrade/ylade/pep på saker som (än en gång) inte finns. Vad är det han hör egentligen? Jag blir tokig.

Det har inte hänt så mycket i helgen eftersom jag varit förkyld och mest legat på sängen, sett på webb-tv och tyckt synd om mig själv. Men så kan det vara, efter omåttliga mängder Kan Jang, te på ingefära och honung och glass så känns det bättre. Så pass bra i alla fall att jag orkade släpa mig ur sängen i morse och ta mig till jobbet trots att jag svettades som ett litet djur när jag stod där och trängdes på pendeltåget med alla andra (okej, det kanske inte var jättetrångt, men det kändes lite extra trångt eftersom jag inte mådde bra). Men det blir väl bara bättre och bättre antar jag.

I eftermiddag har vi tvättstugan. Är lite orolig att det ska börja tvättas utan mig (någon bara slänger in alla kläder i samma maskin och sen torktumlar (!!!???) alltihop. INTE okej!). Jag har liksom inte jättemycket kläder med mig, är ju rädd om det jag har. Nåväl, de kan börja tvätta strumpor, underkläder, lakan och handdukar utan mig, det känns ju som att det är svårt att misslyckas med det.- varsågod, en bild till på lill-grisen -

1 kommentar: