onsdag 7 april 2010

. Dagen i ord .


Vad? Alla andra har ju "dagen i bilder", men eftersom jag har varit inomhus i princip hela dagen så blev det inte mycket till bilder, därav får det bli en "dagen klädd i ord" istället.

Imorse ringde Brainpeople klockan 08:15... Satan vad tidigt tänkte jag och sket i att svara. Orkade inte, men de lämnade meddelande så det var bara att gnugga sig i ögonen, kliva upp och ringa tillbaka. Fick jobba i eftermiddag, inte särskilt kul alls. Ibland så hamnar man på något ställe där de inte riktigt orkar lära upp någon så jag fick mer eller mindre gå och plocka undan, fylla diskmaskiner och se till att alla konferensrum var städade och snygga. Astrist, men! Var på Hundstallet imorse, hade intervju kl. 11. Tycker det gick bra, fick fylla i en intresseanmälan, och tjejen som intervjuade mig skulle ge den till personen som har tagit hand om valparna (tydligen fanns det bara en eller två valpar kvar, så håll tummarna nu!) och sen så kommer de förhoppningsvis höra av sig snart.

Kändes bra i alla fall, och mina referenser är super. Vad kan bli bättre än en Rottweiler-uppfödare och en annan familj som äger en "kamphund" (fan vad jag avskyr det ordet, kamphundar existerar inte!!! Så det så!)? I vilket fall som helst så kändes det som att det gick himla bra. :) Hoppas, hoppas, hoppas! ♥ Hon verkade tycka att jag var vettig i alla fall, och det är ju viktigast. Det enda som kan sätta käppar i hjulet är om det inte finns några valpar kvar... :( Men nu ska vi vara positiva! Upp med mungiporna bara! :D

Imorgon ska lillasyster och jag kanske iväg och träffa kusinerna. Måste kolla med Alex bara för han jobbar imorrn, annars får väl tjejkusinerna ta en shoppingrunda eller nåt kanske. Får se hur det går det där.

Nu ska vi hundvakta. Vissa har det ju bra och ska åka till New York i typ 10 dagar, så vi ska hand om hunden åt dom. Nu har hon kommit, den lilla kamphunden. Hon är fin, och randig! :p
Himla kul det här med namnen på hundarna som ligger på mattan framför mig nu, båda har namn från den nordiska mytologin, Ross - som egentligen heter Ragnarök i papprena, men det kan han ju inte heta! - vars egentliga namn betyder jordens undergång, och mer eller mindre sammanfattas med en hel del naturkatastrofer. Och Garm, namnet på hunden som vaktar ingången till underjorden. Haha, känner mig säker nu. Här kan inga demoner komma och tro att de kan komma åt mig! Moahaha! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar