måndag 19 april 2010

Jag har handlat stompfar!!! :)


Ett helt set på 7st t.o.m. nu jävlar ska här ritas! Haha. Block ska jag skaffa av bror min hande jag tänkt. Kollade på ritblock i affären men det var, för det första, för dyrt och för det andra fanns inte pappret jag var ute efter i det formatet jag ville ha... (Mamma, var det F5??) Tror det var F5 men jag kommer inte ihåg. Så ritblock får brorsan skaffa åt mig. Om han är snäll så kan jag köpa glass åt honom i utbyte. :p Det borde funka, det brukar funka med honom. Är han extra snäll kan han få vispad grädde till också.Såhär såg jag ut idag (ifall någon bryr sig). Svart pösigt linne, röda naglar,  plattångat hår, och en ring med två hjärtan på pekfingret. Något som är lite coolt (som inte syns på bilden) är att jag har samma röda färg på bh:n som det är på naglarna. Vilket syns när bh-banden sticker ut. Tyckte det var lite ballt. :p Och så hade jag mina baggiga "boyfriend-jeans" också såklart, och svarta tygskor. Och pilotglasögonen så fort solen tittade fram. Vad annars? :)


 


Nu sitter jag på soffan igen, dricker cider, och tittar på nyheterna. Tydligen ska de ta bort och bygga om Mörby Centrum... NEEEEEEJ!!! Hahaha, inte så att jag bryr mig egentligen, det är ju inte så att man är där ofta, men det är faktiskt lite nostalgi för mig att åka dit. Varför skulle jag vilja åka ut dit nu om allting ser helt annorlunda ut?? VA? Nej juste. Egentligen ser hela Danderyd helt annorlunda ut än vad det gjorde när familjen tog sitt pick o pack och stack därifrån. Och de som bor i vårt gamla hus är typ aldrig där. En av systers kompisar har funderat på om de kan vara vampyrer eftersom de aldrig har lamporna tända, det aldrig syns någon människa inne i huset, och att det aldrig är någon ute i trädgården (mycket misstänkt eftersom de har 3 barn)... Jag stöttar den teorin, vad fan skulle det annars kunna vara? Alla teorier är välkomna. :p


 


Såg en motorcykel också när vi var ute mamma och jag, försökte få henne att vilja betala ett motorcykel-körkort till mig när jag fyller år. Det gick inget vidare, hon tyckte att jag skulle betala det själv. Och hur hade hon tänkt att det skulle gå till när jag bara jobbar typ 3 dagar varannan vecka??? (och spenderar min lön på att köpa en drös med billiga smycken, men det hör inte hit! :p) Jag föreslog en Mustang, modell 1969, istället. En ljusblå helst. Det går också bra! Tror dock inte att hon var så tänd på den idén heller... Tyvärr. Någon dag ska jag ha en sån bil, så är det bara. Det är min drömbil. Gissa hur tokig jag blev när jag fick reda på att pappa hade en sån när han var ung!!! Tror inte att hans var baby-blå dock. Hahah, tänk er min far i en baby-blå mustang... Vilken syn! :pNej, jag ska flytta till kalifornien, skaffa mig en riktigt läskig kamphund och en baby-blå mustang. Det, gott folk, det är drömmen.


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar