onsdag 24 februari 2010

. Kakhusets.blogg.se .


Var tvungen att göra ett kort inlägg om den här underbara bloggen. Jag är (enligt min syster) en riktig sucker när det gäller romantik och jag är "fjollig" och "löjlig" och allt vad det kan vara. Och det är nog sant. :p Jag är aningen fjollig och mesig och över-romantisk och allt möjligt. Men vadå? Jag gillar kramar! :) Och jag är ingen party-människa. Mina helger skulle helst spenderas hemma med en skål godis och chips, tillsammans med folk jag tycker om och riktigt bra filmer ett tv-spel. Skulle faktiskt hemskt gärna vilja skaffa mig ett Nintendo Wii, men då får jag nog ligga i om jag ska ha råd med det...

I alla fall, den här bloggen då, handlar om ett par, Alexandra och Mattias, som bor i Australien och lever loppan. Eller, det ser så ut i alla fall, i jämförelse med bleka, vinterkalla Sverige så... Jag är definitivt avundsjuk. I vilket fall som helst så är jag ett ganska nytt fan av den här bloggen, och hittade den tack vare att den har blivit ganska uppmärksammad bara de senaste två veckorna. Det jag tror jag fastnade för när jag läste den var definitivt att båda två hade ett blogg-intresse (nu tycker ju jag att det är ett mirakel eftersom jag själv följer en massa olika bloggar via bloglovin, och läser mode-, musik-, och konstbloggar varje dag. Och pojkvännen min har bloggar som hatobjekt och jag blir konstant retad för att jag är bloggtokig). Så det är verkligen helt otroligt för mig. Och sen tycker jag att bloggar är ett jättebra sätt att hålla människor uppdaterade om vad man har för sig. Och det lite av anledningen till att jag började blogga själv, mest bara för att familjen och vännerna skulle kunna ha lite koll på vad jag har för mig när jag är ute och reser. Men sen blev det lite beroendeframkallande efter det, och ett himla bra sätt att ventilera grejer. Om man nu har något att skriva om vill säga. Har man det inte behöver man ju inte skriva alls den dagen.

Så åter till den här bloggen, den kanske tilltalar mig för att deras blogg på något sett faktiskt visar att det är värt varenda dag man spenderar ifrån varandra, om man lyckas ha det lika bra som de. :) I sommar så äntrar jag mitt tredje år i ett distansförhållande där vi inte fått chansen att flytta ihop än, även om vi ses så ofta vi kan så tycker inte jag att det räcker. Men Alexandra och Mattias har en hel del bra idéer om hur man kan göra det bästa av situationen. Och de ger definitivt hela distansförhållande-grejen lite positivitet och ljus. Och det där inlägget om att man ska inreda sitt hem med personlig konst gav mig en hel del idéer. ;) Så det tackar vi för. Det lär ju bli en mer uppskattad present än de klassiska kaffemuggarna eller nyckelknipporna som jag alltid ger bort.


(Bilden lånats från kakhusets.blogg.se)

Vad mer? Jo, jobbet idag. Fick en ca: 4h genomgång om hur det går till på det här stället där jag kommer spendera varje veckoeftermiddag i ungefär 4 veckore framåt. Fick nyckel och grejer och lära mig hur systemet funkar. Måste säga att det gick bra. Och tjejen som visade mig runt var supertrevlig, så jag tror det blir bra det här. Det enda jag egentligen kommer ha svårt för är att lära mig namnet på alla 35 anställda. Jag skulle gissa på att jag precis lärt mig alla namnen min sista dag. Haha, skulle vara så typiskt mig som har så svårt för namn.
Så det var den dagen det. Och som jag förutspått så hade ju solen nästan gått ned (eller, den hade i alla fall försvunnit) innan jag började gå hem en sisådär 20 över fem. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir lika vackert i helgen. För det var verkligen fantastiskt vackert. Mamma var t.o.m. tvungen att ringa och tala om för mig vad jag missade (väldigt snällt, verkligen).

Såhär såg det ut för ungefär en vecka sen, fick inga bilder på hur det såg ut idag eftersom jag var inne hela eftermiddagen. Men det var nästan finare idag eftersom det snöade nonstop i några dagar nu, och det slutade i princip igår. :) Jag älskar vinterdagar som de här. Även om det kanske borde börja töa snart så tänker jag njuta av vintern så länge den varar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar