fredag 30 november 2012

REJTA.SE

Jag har blivit medlem på en hemsida som heter rejta.se, en sida där man kan skriva omdömen av diverse företag (ex.vis frisörer, restauranger, vandrarhem, hotell osv). Den här hemsidan delar ut poäng för varje sak som du skriver ett omdöme och sätter betyg på. På så vis så kan man tjäna en extra slant enbart genom att skriva omdömen. Men, för att det ska gå igenom så måste man lägga upp sina rates på bloggen där andra kan se dem. Så det kommer bli så att jag då och då lägger upp omdömen jag skrivit för att tjäna poäng. Fungerar det bra så fortsätter jag med det, funkar det mindre bra så slutar jag, men man måste ju testa!

I just signed up on a website called rejta.se (it's a swedish site so if you don't live in Sweden this isn't for you), a page where you write reviews about different businesses (eg: hairdressers, restaurants, hostels, hotels, etc). This website gives you points for every review that you write/each thing you put a rating on. Because of this you can make som extra money simply by writing reviews. But, for this to go through so that you get your points you have to post your reviews/ratings on your blog where other people can see them. So I decided to try it out and from time to time post my ratings/reviews so that I can make points and eventually (hopefully) some extra money. If this works well I'll keep doing it, if not I'll stop. But I have to try! Jag började gå till Head Spot i Fältöversten eftersom de har drop-in tider och jag var i akut behov av att klippa mig efter att inte ha varit hos frisören på ca. 9 månader, sen dess är jag fast. Det är lätt att ta sig dit och personalen är supertrevlig. De har dessutom massagestolar vid tvättstationerna! Lyx till ett bra pris!
Jag gick till Kim's första gången för att jag var ute efter ett ställe som gjorde gelé/gellack för mindre än 400:- och hittade hennes sajt på google. Jag har hittils varit väldigt nöjd med detta, tyvärr har jag inte testat förstärkning eller förlängning hos dem vilket det verkar som att de är absolut bäst på av de behandlingar de utför. Gellacket var jag däremot väldigt nöjd med! :) De är väldigt noggranna med sitt arbete. Gellack håller ju inte mer än max 3 veckor men priset gör att jag inte har något emot att gå dit om och om igen för att göra om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar