onsdag 5 maj 2010

- Nyheter idag -


Lös dina livsproblem genom att tänka som Pippi Långstrump.
Vackra kvinnor gör män dumma i huvudet - men det förklarar ju en hel del!!! ;) Däremot gäller inte detsamma om en kvinna konverserar med en stilig karl. Bra att veta! :p Män är grottmänniskor och kvinnor kloka som en gammal uggla. :)
♥  "Twittersäng" avslöjar om man fullbordar äktenskapet på bröllopsnatten - Listig snubbe som kom på att koppla rörelsedetektor till sängen, men jag skulle vilja veta VAD för text som lades upp på Twitter så fort de fick till det.
Oversize modeller skapar osunda ideal - Frickin DUH! Lika osunt som det är att vara sjukligt smal är det ju att vara överviktig!! Kan man inte bara skaffa normala tjejer? Folk som är proportionerliga i längd och omfång? Skulle inte det vara mycket bättre?
Hund får lyxkoja i två våningar med tillhörande pool och högtalaranläggning - Men är folk helt dumma i huvudet?? Tror dessa hundägare att jycken blir gladare för att den får ett eget tvåvåningshus med pool, webbkamera och högtalaranläggning?? Tror de på riktigt att det är något som ett djur skulle må bra av?? Hundar är flockdjur, ska hundstackarn' behöva bo ensam i sitt tvåvåningshus nu eller? Utan mänsklig kontakt?? Det är som ett superlyxigt fängelse... Undrar lite hur de tänkte där... Stackars vovven. :(
Anna Bergendahl får skäll av Trafikverket - Om ungen är över 6 år så fattar dom att man inte ska promenera på järnvägar hur som helst. Om din unge hoppar ned på ett järnvägsspår för att någon gör det i sin musikvideo så är ju det på föräldrarnas/lärares/annan vuxens ansvar eftersom ingen talat om för barnet att det är farligt. Tycker det är löjligt att lägga skulden på en musikvideo.

Det var dagens tankar om diverse nyheter. :p Nu är det bara en kvart kvar tills jag får gå på lunch... Äntligen! Det är inte lätt att vara hungrig såhär länge. Det är nästan så att ljuslyktorna som står här på receptionsdisken börjar se mättande och ätbara ut...

Ser ut som att solen gått i moln nu också bara för det. Skit! Jag som verkligen ville äta lunch i solen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar