fredag 21 maj 2010

- Nyheter -


Denna morgon kan man hitta följande på Expressens hemsida:

En "prästrobot" vid namn I-Fairy vigde bröllopspar - Ursäkta... I-FAIRY???? Fairy??? Skojar dom? Varför i herrans namn döpa något så ballt som en robot till något som låter som en supertöntig bögfjolla??? Vad är grejen?
Man döms för sexualbrott mot barn - Tydligen så klassas brottet som "något som kan liknas vid samlag". Vadå "liknas"??!!! Han ska ha fängelse!! Det enda som barnet får är 10.000 kronor. Tiotusen för ett liv fyllt av plågor och troligen oförmåga att kunna älska någon eller ha någon form av fysisk kontakt över huvud taget. En kram från någon annan en barnets föräldrar kan vara tillräckligt för att stackarn ska få panik. Och allt barnet får är 10.000 ynka kronor!! Det påstås också att det inte finns tillräckligt med bevis för att han ska dömas... Det är något allvarligt fel med det här systemet!
20-årig gravid tjej misshandlar lesbiskt par på en buss - Okej, att alltihop skedde på en buss var kanske inte sådär jätteviktigt... Men ändå! :p Tydligen så pratade hon i telefon och kallade paret för horor, sen högg hon en av tjejerna i huvudet med sin mobil...
Livet blir bättre efter 50! - GRATTIS MAMMA! ;) Hahahh.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar