tisdag 18 maj 2010

- Sorry -


Känner mig löjligt tråkig som inte har skrivit på flera dagar. Har inte haft någon lust helt enkelt. I vilket fall som helst så spenderades lördagen med kusin-Karin och hennes man och dotter. Myspys (det brukar syster säga). :) Vi åt korv på balkongen, åkte ut på Gärdet - ja, med hunden och allt - för att titta på de asiatiska flygdrakarna. Det var någon tävling tror jag. Sen promenerade vi, satt på en bänk och väntade på att "papporna", dvs. min pappa och Karins man Anders, hämtade bilarna. Sen körde vi ut på Djurgården och fikade. ♥ Sen ville Siri leka kull eller nåt så vi sprang iväg, Cissi lekte kurragömma och ledde oss till en lekpark (bra där syster!), vi lekte följa john och åkte rutschkana. Sen åkte vi hem igen, spelade Twister, åt middag, bakade smulpaj och lekte kurragömma tills dom skulle åka hem. Cissi och jag sprang runt och ropade "åh Edward! Kom och bit mig!!!" under nästan hela dagen och Anders undrade vem fan "den där Edward är" som vi snackade om hela tiden! Hahah. Det var i alla fall en bra dag.

Igår (måndag) så åkte jag och syster till Kista för att leta klänningar som vi ska ha på oss när bror fyller 30 på lördag. Jag köpte en skitfin blommig kreation och ett par skor (pappa diggade skorna men tycker att klänningen ser ut som en gardin... :S). ♥ Klänningen som jag egentligen ville ha var slutsåld i hela Stockholmsområdet tydligen, men det gick bra till slut i alla fall. Jag är nöjd. Tror dock att jag ska åka tillbaka till Kista imorgon och köpa en annan klänning med trekvarts-ärm (klänning som är axelbandslös och som måste användas utan behå känns något riskabelt) - vilket var det jag var ute efter egentligen - och kanske ha den istället. I vilket fall som helst tror jag det blir asballt. Syster och jag ska vara snyggast på festen! Så det så!! :D

Jag känner mig för en gångs skull rätt taggad på att klä upp mig. :O Hör och häpna!! Hahah. Det brukar vara något som jag fasar för, har alltid hatat att behöva klä upp mig och anstränga mig för att bli "festfin". Avskyr det normalt sett. Men just nu känns det helt okej.
För övrigt har jag blonderat håret en gång till, det gjordes igår kväll. ♥ Blev nöjd, inte riktigt så blont som jag trodde/hoppades på att det skulle bli. Men rötterna är inte så råttfärgade längre, snarare guldiga, och resten av håret har slingor på vissa ställen som mer eller mindre är platina blonda. Det blev i alla fall fint, syster sade att det ser ut som att det är solblekt så jag är glad och nöjd.

ÅH EDWARD!!! Hahah. Så jävla bra! :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar